De 2 manieren

De mogelijkheden binnen Oriflame

Wil je part time extra geld verdienen of een succesvolle business opbouwen?.

Heb je de droom om een succesvolle business te starten?

Droom je van een baan en een inkomen die je meer vrijheid, luxe, extra verdiensten en professionele waardering geeft en meer tijd geeft te genieten bij je familie en vrienden?

Bij Oriflame heb je de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe jij jou oriflame business gaat invullen.

Wil je ook genieten van de mogelijkheden die oriflame biedt zoals:

 • de wereld over te reizen
 • deel te nemen aan beautyconferenties
 • bonussen te verdienen.

Bgin dan met één simpele stap:

 • Het starten van je carrière bij Oriflame.

 

Als ik (jouw adviseuse manager) je inschrijf als beautylid begeleid en steun ik je de gehele weg vanaf het opstarten tot een succesvolle beauty business met Oriflame dmv van het The first 90 days programma. ( Lees hier meer over in het artikel De eerste 90 dagen)

Je kunt kiezen uit twee manieren om je business succesvol te maken.

 • Verkoop onze producten

Vind je beauty producten leuk en lijkt het je leuk om beautyproducten te verkopen? Dan heb je de keuze om oriflame producten te verkopen bijvoorbeeld online via social media’s maar ook offline bijvoorbeeld via workshops . Elke drie weken is er een nieuwe brochure die vol staat met de nieuwste beautyproducten uit Zweden. Dat maakt het verkopen van onze producten een stuk eenvoudiger. De online brochure kan je via de Oriflame website delen met jou social media’s, dit kan Facebook zijn maar ook Instagram, twitter, Printerest, blog en mail. Voor het offline verkoop van de producten heeft Oriflame mooie mileubewuste papieren brochure die je aan je familie  en vrienden kan geven, uitkan delen bij workshops of naar klanten toe kan sturen via de post zodat ze de brochure op hun gemak kunnen door kijken.

 • Nodig anderen uit

Als jij als adviseuse doorgroeit de eerste 90 dagen heb je de keuze om een team samen te stellen met adviseuses. Met een team profiteer je ervan door extra geld te verdienen. Om je managementvaardigheden te verbeteren biedt Oriflame de mogelijkheid een speciaal trainingsprogramma aan waar je veel van kunt leren en kan toepassen binnen in jou team. Daarnaast zal ik, jou Oriflame Manager voor je klaarstaan, steunen en je begeleiden bij het opstarten en opbouwen van je eigen team. Deel jouw ervaringen met je team of het  nou leuke of niet leuke ervaringen zijn. Help je teamies bij het opstarten van hun oriflame business en het opbouwen van je eigen team. Help hen om hun dromen waar te maken, net zoals ik bij jou en jij bij jouw team. Hoe groter en succesvoller je team is, hoe meer jij verdient.

 

Oriflame heeft een aantal hulpmiddelen en trainingen die je kan gebruiken om je op weg te helpen. Doordat Oriflame gebruik maakt van de laatste online mogelijkheden, kan je gebruik maken van handige apps, online tools en e-learning als basis voor je succes. Dankzij deze handige hulpmiddelen kun je

 • direct van start met het uitnodigen van potientelen klanten, familie en vrienden
 • Makkelijk mensen werven
 • Of om makkelijk online bestellingen te plaatsen. Waar je dan ook bent.
 • Neem deel aan alle trainingen en evenementen van Oriflame en leer daarmee meer over de unieke producten en over hoe je meer geld kunt verdienen.
 • Bekijk de interessante business tools en apps die Oriflame aanbiedt die je helpen om je zaken voornamelijk online te regelen.
Advertenties

Auteur: CherryBlossomBeautyCare

Sakurah Langes Mama van 3 mooie jongens. Initiatief nemer, doorzetter en creatief. Distributeur bij Nuskin en Oriflame Adviseuse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s