SkinPro Cleansing System

SkinPro effectief je huid reiningen

De cleaning system en een reinigingsborstel me 2 snelheden. Het borsteltje wat er bij zit is echt zooo zacht, die niet alleen je huid schoonmaakt maar ook lekker masseert. Je kan de borstels ook na bestellen. ze hebben 2 soorten 1 voor de diepe reiniging en 1 voor de gevoelige huid en zijn er 2 stuks verkrijgbaar.

Ik gebruik de skinpro elke avond en ik kan je zeggen dat het goed je gezicht reinigt van alle make up resten die je met een wattenschijfje echt niet uit  je poriën verwijderd krijgt.

Wat ik ook echt een groot voordeel vind is dat de skinpro automatisch stopt met reinigen zodat je niet te lang reinigt en je huid ermee gaat overlasten. Te veel is immers nooit goed.

Bij dagelijks gebruik gaat je huid tot wel 8x meer stralen. Als je na gebruik  van de skinpro ook een huidverzorging gebruikt zal deze veel beter opgenomen worden in de huid. De poriën worden verminderd, de huidtextuur verbeterd en de huid krijgt een egalere teint.

In het filmpje heb ik van zo dicht mogelijk geprobeert te filmen zodat het goed te zien is hoede skin pro werkt en hoe mijn huid gemasseert word.

Vanaf volgens week komt er een nieuwe versie uit van skin pro. Wil hem natuurlijk gelijk uit proberen aangezien die ook nog sterk  in zijn prijs is gezakt als cadeautje dat die uit is gekomen dus zeer snel al ik daar ook wat over schrijven.

*Klinische test
**Consumententes
Na 2 weken gebruik:
– 87% voelde een gladdere huid*
– 89% voelde een zachtere huid*
Na 4 weken gebruik:
– 71% zag minder zichtbare poriën*
– 80% zag een egalere teint*

 

Advertenties

Auteur: CherryBlossomBeautyCare

Sakurah Langes Mama van 3 mooie jongens. Initiatief nemer, doorzetter en creatief. Distributeur bij Nuskin en Oriflame Adviseuse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s