Bestellen via de online Brochure van Oriflame

Hoe gaat het bestellen via de online brochure van oriflame

Blader op je gemak door de brochure en plaats via de online brochure een bestelling bij mij:
 • Voeg producten toe aan het winkelmandje van de Online brochure.
 • Ga naar het winkelmandje toe, ga akkoord met de algemene voorwaarden van de Online Brochure en rond de bestelling af door op bestelling versturen te drukken.
 • Vul alle contact- en bezorggegevens in die in het volgend venster gevraagd worden. Naam, Adres, Telefoonnummer en Email (Zodat ik de producten bij je kan bezorgen of kan verzenden naar het opgegeven adres).
 • Heb je een wenslijst van producten de niet op voorraad zijn? Stuur deze ook mee. Je krijgt een automatische melding over de bestelling (wenslijst) als deze weer verkrijgbaar zijn.
 • Als je akkoord hebt gegeven en de bestelling verzonden hebt krijg je een mail met daar in de bevestiging s overzicht van je bestelling.
 • Ook ik krijg een mailtje met daarin in jou bestelling. Als ik de mail binnen heb neem ik contact met je op of er nog vragen zijn en de bestelling naar tevredenheid is. Als alles naar wens is gaan we naar het stukje betaling en verzend opties.
 • De verzend opties. Er zijn 3 opties.
  • Als de bestelling het liefste snel thuis verwacht worden kunnen de producten rechtstreeks naar het opgegeven adres verzonden worden, de verzendkosten รก โ‚ฌ6,75 zijn dan voor de klant zelf. Extra cadeau van mij, krijg je bij een bestelling van โ‚ฌ75 krijg een gratis product. Keuze uit 2 producten. (Ideaal voor grote bestellingen en/of om beautylid te worden)
  • Als de levertijd niks uit maakt ( max 5 werkdagen ) maar graag minder verzendkosten wilt hebben en uw bestelling past door de brievenbus, zijn de kosten โ‚ฌ3,80. Elke woensdag verwerk ik alle bestellingen die de afgelopen week gedaan zijn zodat alles bij mij afgeleverd word en ik de bestellingen naar alle klanten kan door sturen. Ik frankeer alles online zodat mijn klanten een bevestigingsmail met track and trace krijgen in hun mailbox wanneer het pakket verzonden is en zo gemakkelijk te volgen is.
  • De laatste optie is ideaal voor klanten die bij mij in de buurt wonen. De producten kunnen kosteloos opgehaald worden. De bestellingen worden net zoals bij optie 2 op de woensdagen verwerkt. Er is een vaste ophaaldag zodat alle producten snel geleverd zijn, mocht het die dag niet uitkomen kan er een ophaalafspraak gemaakt worden.
 • De betaling kan op 2 manieren gebeuren. Je kan het contant bij mij langs brengen of het overmaken via de bank. Ik gebruik zelf graag de internetbankieren app waarmee ik een betaalverzoek kan sturen. Dit is overzichtelijk, gaat snel en makkelijk. Wilt u het zelf handmatig overmaken is dat ook geen enkel probleem houd er dan wel rekening mee dat de betaling later binnen kan komen en invloed kan hebben op de levertijd.
 • Als de producten door klanten in gebruik zijn voor de eerste keer maak ik graag na een week een klein contact afspraakje om te kijken of de producten bevallen en/of er vragen zijn over de producten. Heeft u geen behoefte aan een klein contact afspraakje geef dat gerust aan bij het eerste contact om de bestelling te accepteren.
Zijn er nog vragen over het bestellen van producten bij Oriflame aarzel niet om advies te vragen en stuur een chatbericht via de Facebook Pagina of vul het contactformulier in
Advertenties

Auteur: CherryBlossomBeautyCare

Sakurah Langes Mama van 3 mooie jongens. Initiatief nemer, doorzetter en creatief. Distributeur bij Nuskin en Oriflame Adviseuse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s