Samen met je vrienden en/of vriendinnen kan je een gratis workshop huidverzorging organiseren met de beauty routines van Oriflame waarin jij als gastvrouw cadeautjes krijgt.

De workshop kan je vertrouwd bij jou thuis houden of bij mij thuis.

Bij de workshop besteden we eerst tijd aan een voorstel rondje. Zo leren we elkaar een beetje kennen en ik vind het belangrijk om een goed en persoonlijk advies te geven over je huidverzorging. Zo kan ik, jou ook in de workshop de beste verzorgingsset laten gebruiken die bij jou en jou huid past.

Na het voorstel rondje vertel ik stap voor stap een optimale huidverzorgingsroutine en waarom je met deze stappen de optimale verzorging eruit haalt.

Dan is het zover, dat jullie deze stappen zelf gaan uit voeren, zo leer je het beste hoe de stappen gaan en je kan de producten zelf voelen, ruiken en ervaren.

Na de workshop is er altijd tijd voor een rondje persoonlijk advies. Hier kan je dan alle vragen stellen over jouw eigen huid. Dit kan in groepsverband of individueel.

De gastheer/vrouw krijgt als bedankje voor de gastvrijheid, de moeite en de gezelligheid, cadeaus. Ze ontvangt een goodie bag die ik heb samengesteld met verschillende lekkere samples zoals geurtjes, dag en nacht crèmes, gezichtsmaskers, foundation en lipsticks.

  • Wanneer er tijdens de workshop voor €70 word besteld krijgt de gastvrouw/heer een gratis product.
  • Word er voor €100 tot €149 besteld krijgt de gastvrouw/heer het gratis product en 15% tot 30 korting op de hele bestelling.
  • Bij een bestelling van €150 of meer aan producten, krijgt de gastvrouw/heer een waardebon erbij, waarmee ze voor €45 aan producten mag uitkiezen.
  • Iedereen die met de workshop hebben mee gedaan krijgen een bon waarmee ze 1 van de 100 gratis gezichtsbehandelingen mee kunnen winnen.

Na de workshop hebben jullie alles geleerd over een optimale huidverzorging en hoop ik dat jullie een super gezellige tijd hebben gehad.

Na het boeken van de workshop, help en begeleid ik je met tips en handige materialen, door de voorbereiding heen die je als gastvrouw hebt, voor een succesvolle workshop.

Heb je vragen over de workshop of wil je een workshop hebben. Vul dan het onderstaande formulier in.

Advertenties

One Comment on “Workshop Huidverzorgings-routine

  1. Pingback: Verandering – ♥CherryBlossom Beauty Care♥

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: