Nuskin

Nuskin een wereldwijd bedrijf dat in 1984 is gestart. Het bedrijf heeft een opvalende manier van zaken doen. Ze hebben een innovatief concept van eersteklasproducten en zeer aantrekkelijke, wereldwijde mogelijkheden om zaken te doen. Door deze bijzondere werkwijze heeft het wel geleid tot een omzet van 1miljard dollar. Door de jaren heen zijn ze blijven ze trouw aan hun kernwaarden. Dat houd het bedrijf sterk en stabiel.

Ze hebben niet alleen producten voor de verzorging van de huid. Het is meer dan dat. Ze hebben hun unieke

 • Anti-verouderingsproducten
 • Haarverzorgings producten
 • Lichaamsverzorgings producten
 • Lichaamreinings producten
 • Gezichtsreinings producten
 • Gezichtsverzorgings producten
 • Moisturizers
 • Cosmetica
 • Wellnes producten
 • Etherische Oliën
 • Accessoires

Wetenschap

Nuskin heeft een wetenschap ontwikkeld die verder gaat dan de aanpak van symtomen van veroudering, ze pakken de hoofdoorzaken aan van veroudering.

De wetenschap word ontwikkeld in 2 centrums.

Één is gevestigt in Fengxian, China genaamd Innovation Park voor Groot-China. Dit centrum is zo’n 1900m² groot en draagt bij aan de onderzoeken van de ontwikkelingen van Pharmanex-producten. Er werken 20 wetenschappers waarvan meer als de helft een doctoraat of masterdiploma hebben. Als onderdeel van het Pharmanex 6S® Kwaliteitsproces is het centrum betrokken bij alle aspecten van de selectie-, veiligheids- en onderbouwingsfasen. Hetis ingedeeld in zes ultramoderne laboratoria voor het ontwikkelen en evalueren van Nu Skin-producten.

 1. Scheikundig laboratorium voor onderzoek waar nieuwe ingrediënten en actieve bestanddelen ontdekt worden. Hier onderzoeken en ontwikkelen de wetenschappers natuurlijke extracten en nieuwe producten en coördineren ze preklinische en klinische studies met die extracten en producten.
 2. Laboratorium voor methodeontwikkeling waar wetenschappers analytische methoden ontwikkelen voor nieuwe ingrediënten en afgewerkte producten. Aan de hand van die methoden worden de gehaltes aan actieve ingrediënten en de zuiverheid bepaald om de productintegriteit en een correcte ingrediëntselectie te garanderen.
 3. Scheikundig laboratorium voor kwaliteit waar wetenschappers grondstoffen en afgewerkte producten testen op standaardisering en uniformiteit. Ze voeren stabiliteitsonderzoeken uit om de houdbaarheid van de producten en de productintegriteit te bepalen in uiteenlopende omstandigheden.
 4. Laboratorium voor microbiologie waar HEPA-filters, luchtsluizen en sterilisatieprocessen een steriele omgeving garanderen voor het uitvoeren van tests.
 5. Laboratorium met proefinstallaties waar voedingssupplementen geproduceerd worden voor onderzoeken en om de stabiliteit en produceerbaarheid te bepalen.
 6. Laboratorium voor productiekwaliteitscontrole wordt gebruikt om de gezonde voedingsproducten van Nu Skin te testen op kwaliteit en om deze producten vrij te geven.

In provo, Utah hebben ze een tweede,  nieuw en heel groot innovation centrum. Genaamd Nu Skin enterprices centrum voor antiverouderings onderzoeken. De opppervlakte bedraagt maar liefst 2000m² .  Het is in gedeeld in vijf verschillende labratoriums:

 1. Laboratorium voor formulering. Waar de persoonlijke verzorgingsproducten van Nu Skin grondig getest worden om de functionaliteit en de integriteit te garanderen. Er worden onder meer tests uitgevoerd naar viscositeit, pH-waarde, UVA-bescherming en absorptie door de huid om doeltreffende en innoverende producten te maken.
 2. Laboratorium voor stabiliteitscontrole. Waar producten getest worden in normale en extreme omstandigheden, zoals een langdurige blootstelling aan hitte, vriestemperaturen en UV-stralen, om de integriteit en houdbaarheid van de producten te garanderen.
 3. Laboratorium voor microbiologie. Waar producten grondig getest en gevalideerd worden in ultramoderne lokalen met HEPA-filters om ze te beschermen tegen mogelijke verontreinigende stoffen en de gebruikte conserveringssystemen in de producten te testen.
 4. Klinisch laboratorium. Waar wetenschappers voorstudies uitvoeren op het vlak van veiligheid, doeltreffendheid en consumentengebruik in het kader van de ontwikkeling en evaluatie van producten voordat ze naar externe onderzoeksorganisaties gestuurd worden voor de definitieve validering.
 5. Scheikundig laboratorium. Waar wetenschappers gebruikmaken van geavanceerde analytische instrumenten om de beste testmethoden te ontwikkelen voor vitaminen, mineralen en kruidenproducten.

De producten van nuskin

Het mooie van Nuskin vind ik dat ze hoge kwaliteit Producten aanbieden die je ook in schoonheidssalons vind. En eerlijk is eerlijk niet iedereen kan wekelijks naar een schoonheidspecialiste voor een behandeling. Nuskin heeft er voor gezorgt dat je thuis zelf de behandelingen kan genieten.

En dat scheelt zo veel. Tuurlijk de producten zijn wat duurder als bij een drogist bij jou in de buurt maar je kan appels niet vergelijken met peren.
Mocht je bijvoorbeeld een kleimasker nemen bij een schoondheidsspecialiste genieten kost dat al gauw €35 per behandeling. Epoch een nuskin lijn heeft de Glacial marine mudmask. Daar haal je zown 20 tot 25  maskers uit. Dus 1 masker bij de schoonheidsspecialist heb je bij de mudmask wel 20 tot 25 maskers voor.

Nuskin in het kort:

 • Onze basisgedachte: Het geheim van de jeugd
 • Onze belofte: Permanente wetenschappelijke innovatie
 • Omzet van $ 3,177 miljard in 2013
 • Reputatie van 30 jaar
 • Actief op 48 markten
 • Beursgenoteerd (NUS) op de New York Stock Exchange (NYSE)
 • $ 10 miljard uitbetaald aan Distributeurs

 

“Wat we eigenlijk zeggen is dat we naar de oorzaak van veroudering moeten kijken en zien wat we kunnen doen om die oorzaak te verminderen of om verdere beschadiging van de huid of andere, inwendige organen te stoppen. Dat is waar ageLOC om gaat. Naast het aanpakken van de voortekens en symptomen van veroudering, is ageLOC oog in staat om meerdere bronnen van veroudering op de huid en in het lichaam uit de weg te ruimen.”

 

Dr. Joe Chang, Chief Scientific 

Advertenties
%d bloggers liken dit: