In 1976 hebben de 2 broers jonas en robert AF Jochnick en hun beste vriend Bengt Hellsten oriflame opgericht.

Het begon allemaal met de droom om mensen de kans te geven om een beter leven te leiden. En om daarmee dromen waar te maken.

Toen ze besloten hun eigen bedrijf opbouwden en hun droom te volgen waren ze jong en ambiteus, maar het belangrijkste ze hadden hun dromen, zoals de meeste van ons dromen hebben.

Oriflame begon te groeien om het grootste Europese directe verkoopbedrijf te worden. Met meer dan 3miljoen onafhankelijke adviseuses wereldwijd in meer dan 60 landen. Jaarlijks heeft Oriflame maar liefst 1,3 miljard omzet.

Gaaf toch!

Vandaag de dag zorgt de dromen van de oprichters van Oriflame dat miljoenen andere mensen de levenstijl kunnen genieten waar zij van dromen. Dat is nou al zo’n 50 jaar, bijna 50 jaar lang zijn de mensen nog steeds gek op het bedrijf, concept en op de producten.

En dat is vooral omdat mensen die met Oriflame in aanraking komen ontdekken dat het om meer draait dan alleen verkopen van een lipstick.

Sinds de start van het bedrijf hebben de oprichters al veel aandacht besteed aan mens en milieu. Ze liepen ver uit op hun tijd. Door bijvoorbeeld in te spelen met het gebruik van ingrediënten uit de natuur en het niet testen op dieren.

Door wat terug te doen voor de maatschappij heeft Oriflame een eigen stichting die helpt in de welzijn van vrouwen en dieren in nood.

Mijn conclusie is dat Oriflame zijn missie heeft waargemaakt met het vervullen van dromen. Het geeft mannen en vrouwen de kans om extra geld te verdienen en de kans succes te vieren met prachtige cadeaus, zoals reizen over de wereld, prachtige producten en waarderingen.

https://nl.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant?sc_device=Blog&potentialSponsor=4796942

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: